Seniorforum 60+

Seniorforum 60+ er et åpent faglig og sosialt forum for erfarne psykologer fra 60 år, både de som er i jobb, og de som er pensjonert. Formålet er å skape et faglig møtested og belyse aktuelle psykologiske tema gjennom innlegg og diskusjon.

Vi har hatt fem møter i året, fire kvelder fra kl 18:30 til ca kl. 21:00 i lokalene til Norsk psykologforening i Kirkegata 2.

Møtene starter med et faglig innlegg og etterfølges av diskusjon og sosialt samvær med enkel servering. Foredragene kommer i stand etter deltakernes ønsker og forslag.

Møteinformasjon sendes ut etter vår e-postliste.

Seniorforums kontaktperson: Rita Svendsen
rita.svendsen@vikenfiber.no , 93 23 58 60

Møter 2015

3. februar 18:30: Kroppslig selvskading. Bristepunkter og berøringspunkter hos unge mennesker,  Per Johan Isdahl, sjefpsykolog ved Regional seksjon for spiseforstyrrelser (RASP), OUS

21. april 18:30: Ungdommen i dag. Aktive og veltilpasset, men også litt for stressa? ved Anders Bakken, forsker II ved NOVA/Høgskolen i Oslo og Akershus

Nye medlemmer til styringsgruppa

Seniorforum 60 + drives av oss selv i samarbeid med Psykologforeningen og er avhengig av interesse og deltakelse fra kolleger ver 60 år.

Ønsker du å være med å videreutvikle Seniorforum 60+ ved å delta i styringsgruppa? Arbeidet i styringsgruppa er hyggelig og interessant. Meld fra til en av oss som er med i dag.

Min medlemsside

Hent passord!  Om innlogging