Seniorforum 60+ - Utvalg, råd og interesseforeninger - Organisasjon - Foreningen - Norsk Psykologforening

Seniorforum 60+

Seniorforum 60+ er et åpent faglig og sosialt forum for erfarne psykologer fra 60 år, både de som er i jobb, og de som er pensjonert. Formålet er å skape et faglig møtested og belyse aktuelle psykologiske tema gjennom innlegg og diskusjon.

Vi har hatt fem møter i året, fire kvelder fra kl 18.30 til ca kl. 21 i lokalene til NPF i Kirkegata 2.

Møtene starter med et faglig innlegg og etterfølges av diskusjon og sosialt samvær med enkel servering. Foredragene kommer i stand etter deltakernes ønsker og forslag.

Møteinformasjon sendes ut etter vår e-postliste.

Meld fra til Charlotte Buhl, e-post: chbuhl@broadpark.no , så du kommer på lista.

Møter 2014

Ragnhild er psykolog, har doktorgrad fra Universitetet i Oslo og arbeider ved Folkehelseinstituttets divisjon for psykisk helse.

4. februar Ragnhild Bang Nes: Glimt av lykke(forskning).

Ragnhild er psykolog, har doktorgrad fra Universitetet i Oslo og arbeider ved Folkehelseinstituttets divisjon for psykisk helse.

1. april Mehdi Farshbaf: Behandling etter krigstraumer

Mehdi har psykologisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo, er psykolog ved Lovisenberg DPS, og er doktorgradsstipendiat ved NKVTS (Norsk kunnskapssenter om vold og traumatisk stress) og UIO. 

16. juni: sommerfest på Cafe Celsius

Møtene holdes fra kl. 18:30 til ca 21:00, med unntak av sommerfesten i lokalene til Norsk Psykologforening i Kirkegata 2. Vin fås kjøpt (kun kontant betaling).

Nye medlemmer til styringsgruppa

Seniorforum 60 + drives av oss selv i samarbeid med NPF og er avhengig av interesse og deltakelse fra kolleger ver 60 år. Ønsker du å være med å videreutvikle Seniorforum 60+ ved å delta i styringsgruppa? Arbeidet i styringsgruppa er hyggelig og interessant. Meld fra til en av oss som er med i dag.

Styresammensetning i 2013

Min medlemsside

Hent passord!  Om innlogging

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.