Yngre psykologers utvalg (YPU) - Utvalg, råd og interesseforeninger - Organisasjon - Foreningen - Norsk Psykologforening

Yngre psykologers utvalg (YPU)

YPU fomasjon 2

Velkommen til YPU. Her vil du finne informasjon om utvalgets mandat, aktiviteter, saker og aktuelle arrangement.

Vår målgruppe er alle psykologer som ikke er spesialister.

Vi håper disse nettsidene kan være nyttige for deg, og dersom du har innspill eller forslag til innhold på våre sider kan du sende oss  en e-post .

I tillegg til at YPU har egen nettside har utvalget opprettet en  Facebook-gruppe  som du kan melde deg inn i for å sikre at du ikke går glipp av relevante arrangementer og saker som kan ha betydning for deg som yngre psykolog.

Min medlemsside

Hent passord!  Om innlogging